| Bianca13102006 a întrebat:

Bună TPU, am 13 -› 14 ani. Sunt într-o situație dificilă pentru mine pentru că sunt în perioada menstruației (a doua zi de menstruație) și vreau azi sa merg la piscina, dacă nu merg azi nu voi mai putea merge nici altă dată. Iar întrebarea mea este dacă pot sau nu sa merg liniștită? Se va colora oare apa? Mai ales ca atunci când intru în cadă nu prea se colorează... Pls ajutor urgent ca chiar azi merg la piscina!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pati2500c a răspuns:

Eu zic sa nu mergi, nu ai de unde stii ce se intampla in organism, poti oricand,, murdari apa’’ stii la ce ma refer

1 răspuns:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Poti sa folosesti tampoane si sa mergi linistita la piscina. Nu o sa se coloreze apa dar sa fii atenta sa ti le schimbi des.