| Mada4ghn a întrebat:

Buna TPU:*. Am 13 ani, 1.65 m si 60 kg.Am acasa o bicicleta eliptica si la calculatorul ei imi spune deja dupa 30 min de lucrat la ea ca am dat jos 300 calorii. Vreau sa slabesc pana la inceputul scolii(deci intr-o luna) si mi-am propus urmatorul lucru: sa mananc orice dar in limitele normalului, sa ma uit pe ambalaj cate calorii are si sa le dau jos la bicicleta(asa stiu ca nu as reusi decat sa ma mentin, asa ca o sa dau cu vreo 50 calorii in plus jos)...cate kg reusesc sa slabesc intr-o luna respectand ce mi am propus?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| steffyboy a răspuns:

Cel mai bine e sa nu mananci dupa ora 6...si bicicleta e buna...eu asa am facut si mi-a fost foarte binebig grin

| xoanaxVamp a răspuns:

Hi. Si eu am 13 ani, 58 kg si 1.63 m. Tu trebuie sa ai 50 kg. Eu mananc des si putin si am slabit 2 kg. Succes!