| EllySiAtat a întrebat:

Am 13 ani, si am o alunita destul de mare pe picior. Cam 3-4 mm.Nu stiu ce naiba a, dar parca simt ceva. Nu ca ma doarre. simt asa ceva prin jur.Ori ca ma gadila, ori ca ma mananca, chiar unde e alunita. Se poate sa fie pentru ca ma gandesc prea mult la asta? laughing Mentionez ca, alunita nu si-a schimbat culoare, si e la fel de mare cum era si inainte. Eu sunt o fire foarte fricoasa. Credeti ca se poate sa fie din cauza ca ma gandesc prea mult? Subconstientul? Mai ales ca alunita nu s-a schimbat deloc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| totElodia a răspuns:

Alunita aia o ai din nastere? Daca nu, cel mai probabil este o capusa, care seamana izbitor la maturitate cu o alunita. Du-te la un doctor urgent!
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| EllySiAtat explică (pentru totElodia):

Alunita este din nastere...happy. Oricum, am vorbit cu mama, si mi-a spus sa mai astept 2-3 zile, si daca tot mai simt ceva, mergem la medic.

| cammm a răspuns:

Asa se intampla sa te gadile, dar sa nu o zgarii si sa nu stai cu ea mult la soare.
Du-te la medicul de familie, nu te juca cu alunitele si cu chestiile din astea pentru ca o alunita zgariata sau in zona unde se poarta accesoriile poate duce la complicatii severe. Sfatul meu du-te la medicul de familie el te trimite la un dermatolog, doctorul respectiv iti da cu siguranta cele mai multe informatii despre problema care o ai.

| Nuamchefazi a răspuns:

Da poate fi si subconstientul sau te-a ciupit ceva de acolo si nu se vede, dar vei vedea ca iti trece si nu mai sta sa te gandesti mereu, ca nu e nimic grav

| NyKuShOr a răspuns:

Ardeo cu tigare...big grin