Problema asta o am si eu de cativa ani, la talpa piciorului, am fost la dermatolog si am aflat ca e micoza, nu trebuie sa mai porti incaltari de vinilin (numai de piele ) si sa nu intri in contact cu materialele sintetice, poarta ciorapi de bumbac macar o perioada de timp pana se regenereaza pielea, normal ar trebui sa porti ciorapi mereu vreo 2 ani, chiar daca e vara, pentru mine a fost cosmar, dar situatia s-a imbunatatit, gasesti la farmacii creme pentru mizoca, ar fi bine totusi sa te duci la un dermatolog
Poate ai lipsa de magneziu iti recomand crema de galbenele sa o pui acolo unde ti se cojeste pelea eu fac asa la picoare si mie mi se cojeste piele de la picioare si imi transpira talpile cand e foarte cald afara eu pun cr4ema de galbenele si trece
Faptul ca iti transpira palmele si talpile poate fi hiperhidroza, adica transpiratia excesiva, cel mai des e la axile palme si talpi... si din cite stiu eu nu se prea trateaza ((( mai informeaza-te pe net despre aceasta disfunctie si vezi daca coincide cu ce ai tu, si ai putea sa dai si analize la hormoni. Cel mai bine e sa te adresezi la medic, el stie cel mai bine ce e de facut.
SAnatate
masterulyo întreabă: