| YouDie a întrebat:

Am 14 ani 49kg si 1, 61 (sunt fata). E normala inaltimea mea? Pana in clasa a 2-a faceam dans modern, apoi am mai practicat putin, iar din a 4-a nimiic. Eram a 3-a ca inaltime, acum sunt a 3-a din coadaa. Imi puteti da un sfat? Ce sa fac sa ma mai inalt? Sper sa ajung macar la 1, 65-1,67. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna, eu am 1.55 ( mama are 1.50, deci e genetic), de la 14 ani nu am mai crescut. Stiu ca inotul te ajuta la crestere, dar daca e genetic, n-ai ce face.

| YouDie explică (pentru LaLaura):

Mama are 1, 67. tata cam 1, 77, poate da Domnul inca vreo 4-5 cm si pentru mine

| LaLaura a răspuns (pentru YouDie):

O sa mai cresti, stai fara grija, pe mama ta sigur o sa o depasesti.

| YouDie explică (pentru LaLaura):

Multumesc de sprijin happy

| Tania59 a răspuns:

Si eu sunt tot asa ca tine si nu e nimic anormal la tine. Ai doar 14 ani, stai linistita ca ai timp sa cresti. Poti sa faci inot, am auzit ca ajuta.

| YouDie explică (pentru Tania59):

O mica, mare problema, n-am habar sa inot si nu ma prea vad intr-un bazin X_x

| DangerPlayer a răspuns:

Fetele sunt mai scunde, și înălțimea ta este normala la 14 ani, mai ales ca din opinia mea sunt mai atractive fetele mai scunde decât cele inalte

| YouDie explică (pentru DangerPlayer):

Multumesc de opinie happy