| StayPositive a întrebat:

Buna TPU.Am 14 ani.Am si eu o problema care ma deranjeaza de mult timp.Am un colacel pe burta.Si nu este chiar unul micut,chiar ma deranjeaza din punct de vedere estetic.Partea proasta este ca eu sunt destul de slaba,iar colacul asta arata incredebil de aiurea pe o persoana slaba ca mine.Daca vreau sa port un tricou mai mulat se vede imediat. Vreau sa-l dau jos intr-un fel sau altul neaparat.Ce exercitii trebuie sa fac?Dar vreau exercitii de facut in casa.Si in cat timp o sa scap de el daca ma tin de aceste exercitii?Pana la vara as vrea sa dispara...Ati incercat un exercitiu in mod special si a dat roade?Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| 1000bodies a răspuns:

Eu am tot facut abdomene si da, a dat roade. Fac de vreo doua luni si dimineata si seara. Daca le faci corect, in scurt timp o sa aiba efecte si la tine. Bafta! (:

| gazza01 a răspuns:

Da, abdomene. Redu painea si dulciurile (sau mananca mai rar, cel putin o perioada) si nu manca dupa ora 20; 30, cel tarziu!