| Florennce a întrebat:

Am 14 ani. De aproape 2 luni sunt racita rau in special foarte rau la plamani. Am luat antibiotic 10 zile si chiar si dupa ce l-am terminat faceam febra. Pana in momentul de fata am febra. Ma doare capul foarte rau, ma dor plamanii si ma inteapta, ii simt reci si mi-e frig, tusesc. As vrea sa merg la o consultatie apoi mi-a spus cineva ca ar fi bine sa-mi iau trimitere la Bucuresti la un spital pentru tratement. Am inteles ca pentru copii si daca sunt internata e gratis, si oricum am sa stau singura pentru ca mama nu poate sta cu mine.straight face
Mentionez ca am avut astm si perioade in care faceam crize dar acum mi-a trecut si totusi am alergii ( m-am nascut la 6 luni jumatate)
Pot spune ca mai am probleme si cu : picioarele care mi se umfla, deshidratarea, sinuzita, cu stomacul si bila -din cauza medicamentelor presupun - si etc.
M-am comportat intodeauna ca un om normal si sunt un om normal. Unii se mira de mine pentru ca nu par deloc sensibila, ba chiar ma ingras fara motiv de la un timp. straight face
Deci, voi ce parere aveti? Sfaturi? Multumesc- fara ironizari!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonima01 a răspuns:

Ai fost la medic? Ce spui tu e foarte grav.Zic ca ar trebui sa iti faci un control mai amanuntit pentru ca o raceala nu tine 2 luni. oricum iti urez sanatate multa.

| Tania a răspuns:

O.o Ce mai stai? Du-te la spital la urgenta! Vorbesc serios!
Si eu am fost racita la plamani, tuseam pana vomitam!
M-am dus diresct la spital si m-am facut bine.
Daca mai stai acasa o sa iti fie din ce in ce mai rau, asa la spital esti sub supraveghere.