| BolonitZze a întrebat:

Buna TPU.Am 14 ani, iar luna viitoare, pe 12 aug trebuie sa merg la mare, dar cred ca o sa imi vina menstruatia atunci. Luna trecuta mi-a venit pe 17, iar aceasta pe 12.Stiu ca nu este regulat pentru ca nu am de f mult timp, dar imi este frica daca o sa imi vina cand merg la mare si nu voi putea intra in apa. Cum fac sa o intarzii sau sa-i fac ceva chiar atunci?
Ce mai bun rasp primeste funda.batting eyelashes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| karina2001 a răspuns:

Eu cred că nu poți face nimic.
Să nu încerci să îl oprești pentru că s-ar putea să ajungi la spital.

| EffieStone a răspuns:

Sa folosesti tampoanele!

| Bibiiiiiii23 a răspuns:

Daca iti vine atunci ar trebui sa iti pui un tampon intern...d-ala mic, si vei intra in apa fara probleme.Si nu ai cum sa faci sa intarzie... Daca iti vine, ori nu intri in apa, ori iti pui tampon intern.Dar daca ai noroc, nu iti va veni si te vei bucura de vacanta! Sper ca te-am ajutat!

| RamonaRay a răspuns:

Bunahappy
Din pacate nu ai ce sa-i faci. Poate nu o sa-ti vina pentru ca nu prea vine regulat daca nu ai de cel putin 2 ani.Sunt slabe sanse dar acum depinde de norocul tauwinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai ce sa-i faci, mai ales ca nu ai menstre regulate si probabil esti foarte mica. Dupa 18 ani, poti lua intr-un anumit fel contraceptive rcomandate de ginecolog, dar nici asa nu poti amana urmatoaree menstra, ci trebuie sa te hotarasti cu vreo 4 luni inainte si sa faci un tratament special.