| val31989 a întrebat:

Buna,TPU!
Am 14 ani (in ianuarie), 157cm si 48 kg.E normal?
Eu zic ca nu e prea normal laughing pentru ca mi se pare ca maninc cam mult.Deci,am doua intrebari:
1.E normal sa am atitea kg?
2.Cum sa fac sa nu maninc atit de mult(maninc de mai multe ori pe zi si mi se face foame repede), ce pot face, cum ma pot abtine laughing?
Funda pentru cel mai bun raspuns big grin!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o greutate absolut normala.
Nu ai nici un motiv sa te abtii de la mancare. Esti foarte scunda si mancarea te va ajuta sa mai cresti. Daca te abtii ed la mancare vei ramane atat de scunda.

23 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ai o greutate perfectă! De mâncat, dacă nu iei în greutate, mănâncă cât poţi! sunt persoane care asimilează mai greu!

| luiza a răspuns:

Esti in limita normala! uite aici un calculator:
http://www.sepoarta.ro/......deala.html

daca reusesti sa te pastrezi chiar nu conteaza cat mananci!

| val31989 explică (pentru luiza):

:d Nu stiu cum reusesc sa ma pastrez happy ...ms de raspuns

| mona a răspuns:

Nu ai kg mai mult decat ar trebui, la inaltimea ta esti bine si chiar daca mananci de mai mult ori pe zi nu ar fi o problema, e recomandat sa mananci des dar putin

| ROB3RT89 a răspuns:

La inaltimea ta, esti ok la greutate! E ceva normal la 14 ani.O sa ai timp pana la 21 de ani sa cresti, iar cu mancatul, depinde de ambitia ta!

| LolaLollita a răspuns:

E o greutate foarte normala pentru inaltimea ta. Esti in crestere inca, ai nevoie de mancare.

| CannbalCorpse a răspuns:

Ai destule kg pentru inaltimea si varsta ta.
Ca să numai manancu atat de mult pe zi, fa-ti mesele la ora 8 micul dejun la ora 11 pranzul la ora 2 gustarea de scoala etc. Respectă programul si nu o sa iti mai fie foame mereu. Sper că te.am putut ajuta.O zi bună.

| Hieer a răspuns:

Greutatea e binisor.Mananca in portii mici si des.happy sau atunci cand te pui la masa. suna pe cineva si vorbeste vreo juma de ora, iar dupa cand te vei pune la masa nu vei mai avea pofta de mancaredevil

| val31989 explică (pentru Hieer):

Poi asa si fac, mananc de multe ori pe zi si nu maninc prea mult...

| Hieer a răspuns (pentru val31989):

Pai atunci incearca faza cu telefonullaughing

laughing o incerc si pe'asta daca ajuta laughing

Ai sa vezi ca o sa ajute...

Tu de unde stii ca ajuta? big grin

Pai am auzit pe la TV. una care a slabit vreo 30kg cu metodata asta..si am incercat si eu..si dupa cand m-am pus iar la masa nu m-ai aveam pofta de mancarehappy

| AndreeaDeiia a răspuns:

Greutatea e normala, si eu mancam intr-o vreme foarte des, dar am inceput sa mananc mai incet si nu m-i se facea foame asa de repere, Succes. Bye big grin

| val31989 explică (pentru AndreeaDeiia):

happy Incerc si eu sa nu mai maninc atit de mult...winking merci de raspuns:*

| Samurah a răspuns:

1.Nu prea e normal desi in calcule esti la limita obezitatii, trebuie sa te pastrezi macar asa pana mai cresti sau chiar sa mai slabesti 1; 2 kg.

2.Nu conteaza cat mananci daca te pastrezi, eu am 1, 80m si 60 kgwinking si bag in mine cat cuprinde si nu am nimic, raman asa.Desi este recomandat sa faci sport, exercitii fizice pentru a te mentine(cum fac eu, din obisnuinta, nu ca as vrea)
Sper ca te-am ajutat.

| Paulla a răspuns (pentru Samurah):

Nu e în limita obezităţii, are o greutate normală. Tu pe de altă parte eşti prea slabă.

| val31989 explică (pentru Samurah):

Mersi de sfat.Si eu fac sport happy

| Samurah a răspuns (pentru Paulla):

Is baiat, nu is prea slabhappy sunt chiar ok...

| val31989 explică (pentru Samurah):

De ce crezi ca sint in limita obezitatii, atunci cite kg ar trebui sa am?

| gabriela95 a răspuns (pentru Samurah):

Limita obezitatiistraight face? are o greutate normala.

| val31989 explică (pentru gabriela95):

laughing i se pare