Ai o greutate absolut normala.
Nu ai nici un motiv sa te abtii de la mancare. Esti foarte scunda si mancarea te va ajuta sa mai cresti. Daca te abtii ed la mancare vei ramane atat de scunda.
Ai o greutate perfectă! De mâncat, dacă nu iei în greutate, mănâncă cât poţi! sunt persoane care asimilează mai greu!
Esti in limita normala! uite aici un calculator:
http://www.sepoarta.ro/......deala.html
daca reusesti sa te pastrezi chiar nu conteaza cat mananci!
Nu ai kg mai mult decat ar trebui, la inaltimea ta esti bine si chiar daca mananci de mai mult ori pe zi nu ar fi o problema, e recomandat sa mananci des dar putin
La inaltimea ta, esti ok la greutate! E ceva normal la 14 ani.O sa ai timp pana la 21 de ani sa cresti, iar cu mancatul, depinde de ambitia ta!
E o greutate foarte normala pentru inaltimea ta. Esti in crestere inca, ai nevoie de mancare.
Ai destule kg pentru inaltimea si varsta ta.
Ca să numai manancu atat de mult pe zi, fa-ti mesele la ora 8 micul dejun la ora 11 pranzul la ora 2 gustarea de scoala etc. Respectă programul si nu o sa iti mai fie foame mereu. Sper că te.am putut ajuta.O zi bună.
Greutatea e binisor.Mananca in portii mici si des. sau atunci cand te pui la masa. suna pe cineva si vorbeste vreo juma de ora, iar dupa cand te vei pune la masa nu vei mai avea pofta de mancare
Greutatea e normala, si eu mancam intr-o vreme foarte des, dar am inceput sa mananc mai incet si nu m-i se facea foame asa de repere, Succes. Bye
Incerc si eu sa nu mai maninc atit de mult... merci de raspuns:*
1.Nu prea e normal desi in calcule esti la limita obezitatii, trebuie sa te pastrezi macar asa pana mai cresti sau chiar sa mai slabesti 1; 2 kg.
2.Nu conteaza cat mananci daca te pastrezi, eu am 1, 80m si 60 kg si bag in mine cat cuprinde si nu am nimic, raman asa.Desi este recomandat sa faci sport, exercitii fizice pentru a te mentine(cum fac eu, din obisnuinta, nu ca as vrea)
Sper ca te-am ajutat.
Limita obezitatii? are o greutate normala.
i se pare