| anonim9123131321321 a întrebat:

Buna TPU am 14 ani si a inceput sa imi iasa cosuri de 3 - 4 luni m`am dat cu 1000 si 100 de creme si nu m`iau trecut. M`am dat cu Zynerit, Skinoren, Creme pe baza de busuioc si sulf, Sapunuri ETC. Ce sa fac sa scap de ele am sa v-a las un link de downolad cu o poza cum arata...

Mama a zis ca o sa imi ia Praf de argila sau ceva in gen sa ma spal pe fata daca nu o zis ca tr sa gasesc o fata... si nu inteleg la ce se refera.

LINK

http://www2.zshares.net/x7jag22638co

Va rog un raspuns rapid.

P.S :( Cremele au fost recomandate de medicul de familie )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Nu ai ce face! Varsta! Crede-ma! Si am probleme pe chestia asta, nu prea mari, dar imi mai apare un cos pe ici' pe colo'! sad
Dar de fiecare data cand vad ca imi apare unul iau repede un cub de gheata si se mai mixsoreaza! Sau pun o bucatica de usturoi seara pe cos cu un plasture si pana dimineata nu mai e!
Si... spala-te in fiecare zi pe fata!winking
Eu nu prea folosesc produse, creme s.a ma rog mi-am cumparat odata un produs de la Nivea(nu mai stiu cum se numeste, era ceva pentru curatirea tenului...) dar nu prea a facut minuni!laughing

6 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Timp. cu asta sa te dai. si eu m-am dat la 13-14 ani, cand mi-au aparut si crede-ma, ca la 18-19 n-am mai avut probleme. merita!

| adriang95 a răspuns:

Dermatologul îți poate da un tratament bun pentru coșuri (sau, dacă ai noroc, un farmacist bun - iar prin farmacist nu mă refer la vânzătorul din farmacie, ci la acela de prepară diverse medicamente)

| KrEaThYvE a răspuns:

Http://adolescentulalfa.wordpress.com/category/cum-sa-tratezi-acneea/ http://www.unica.ro/......26468.html nu este o problema uriasa acneea dar este foarte bine ca ai vorbit cu medicu inainte de a incerca aceste produse

| AccesoriiAli a răspuns:

Da-te cu ceai de musetel :p

| hatakamanusi a răspuns:

Trebuie sa astepti deoarece cum ai sa tii minte ca ai fost adolescent?

| Hades94 a răspuns:

Adica iti trebuie **** ma laughing