Nu ai ce face! Varsta! Crede-ma! Si am probleme pe chestia asta, nu prea mari, dar imi mai apare un cos pe ici' pe colo'!
Dar de fiecare data cand vad ca imi apare unul iau repede un cub de gheata si se mai mixsoreaza! Sau pun o bucatica de usturoi seara pe cos cu un plasture si pana dimineata nu mai e!
Si... spala-te in fiecare zi pe fata!
Eu nu prea folosesc produse, creme s.a ma rog mi-am cumparat odata un produs de la Nivea(nu mai stiu cum se numeste, era ceva pentru curatirea tenului...) dar nu prea a facut minuni!
Timp. cu asta sa te dai. si eu m-am dat la 13-14 ani, cand mi-au aparut si crede-ma, ca la 18-19 n-am mai avut probleme. merita!
Dermatologul îți poate da un tratament bun pentru coșuri (sau, dacă ai noroc, un farmacist bun - iar prin farmacist nu mă refer la vânzătorul din farmacie, ci la acela de prepară diverse medicamente)
Http://adolescentulalfa.wordpress.com/category/cum-sa-tratezi-acneea/ http://www.unica.ro/......26468.html nu este o problema uriasa acneea dar este foarte bine ca ai vorbit cu medicu inainte de a incerca aceste produse