Nu stiu o reteta anume dau iti dau 2 sfaturi utile pentru a slabi:1 sa faci foarte multa miscare si multe exercitii iar 2 sa nu mananci mancaruri grase sau sarate sau dulciuri multe.indicat sa mananci mai multe salate, fructe si sa bei multa apa..succes
Daca vrei sa slabesti fa miscare. Dieta aia trebuie sa o tii toata viata.Ca imediat ce te opresti si incepi sa mananci iar se pune la loc, ba chiar si mai mult.Mergi la o sala, alearga fa aerobic.O sa vezi diferentele.
1) Bea 8-10 pahare de apa zilnic – te ajuta sa iti cureti organismul de impuritati si grasimi. De asemenea poti inlocui cateva pahare de apa cu ceai verde sau alte tipuri de ceai.
2) Imparte mesele in 5-6 portii mai mici pe zi – asa metabilismul tau se va inteti si nu iti va mai fi foame intre mese.
3) Mareste cantitatea de fructe si legume pe care le consumi – sunt pline de vitamine.
4) Micsoreaza cantitatea de grasime – rezuma-te la cel mult 20 de grame pe zi.
5) Fa 30 de minute de miscare in fiecare zi – fa o plimbare, practica un sport sau iesi cu copiii. Mentine-te in miscare.
6) Gaseste-ti un hobby – apuca-te de tricotat sau pictat pentru ati mentine mainile ocupate.
7) Nu manca snack-uri seara tarziu – incearca sa nu mananci nimic cu cel putin 2 ore inainte de culcare.
8) Asculta-ti organismul – iti va spune cand e satul, cand ii e foame, cand e stresat sau obosit. Invata care sunt semnalele si asculta ce iti spune propriul corp.
9) Creste cantitatea de fibre – consuma cereale integrale si paine.
10) Curata si detoxifica – se poate ca acest sfat sa fie cel mai important. Scapa de toxinele daunatoare si de chimicale, pentru ca organismul tau sa functioneze in mod normal.
Ca sa slabesti iti dau eu o dieta sanatoasa : 2 mese pe zi doar fructe si legume, in rest apa plata si lamaie, dimineata poti bea o cana de ceai verde pentru ca te ajuta la slabit, dar fara zahar! Funda?
Dara acum numai fructe
Bine uite...si eu am 14 ani si realizez faptul ca inca sunt copil si organismul meu nu este inca format dar am fost la nutritionist pentru o dieta cat de cat acceptabila varstei mele iar eu iti voi da regimul meu insa nu stiu daca va corespunde cu organismul tau
Deci.-incearca un sport care sa necesite 30-40 min efort, -bea cat mai multe lichide apa ceai ( eu spre exemplu imi fac limonada) buuun programul : Dimineata :-fructe sub forma de salate sau cereale integrale Pranzul:-eu de obicei am programul incaracat si nu apuc sa mananc dar...ai voie carne si toate cele numai ca nu in ulei! Searaaici e mai ciudat ( trebuie sa incerci sa mananci inainte de ora 6 apoi ai voie numai fructe oke deci seara:-legume (salate sau simple), iaurt cu fructe si tot ce tine de lucruri uscate si totusi cu vitamine oke acum iti dau cv ce te-ar putea ajuta : incearca sa mananci 1-2 felii de paine ( nu alba, neagra!) fara bauturi racoritoare acidulate! Fara maioneza, carne grasa, prajeli, tocaturi, cascaval, salam, sosuri etc
Si te-a ajutat sa slabesti?
Carmen133 întreabă: