| Raymiiiii a întrebat:

Buna TPU.Am 14 ani si am remarcat ca de la 13 ani mi s-au marit sanii(sunt baiat). Am auzit de ginecomastie dar poate fi si de la greutatea mea (cauzata de metabolism)? Am 1.73 si 69 kg(in ultima vreme am inceput sa slabesc, am avut 75kg, insa la sani nu am vazut schimbari). Ce as putea face si ce fel de exercitii de la piept in recomandati. Cei cu mistoul sa nu posteze, este stresant si e un incomfort daca esti baiat.Macar inainte de a posta puneti-va in locul meu.Si nu numai eu o am ci si 60% dintre baieti la pubertate din cate m-am documentat.Multumesc,cu stima.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raamonikaa a răspuns:

Trebuie sa mai slabesti, ce ai tu acolo este grasime, apoi sa mergi la sala, sa faci flotari, exercitii pentru piept cu gantere sau la aparate, poate chiar sub indrumarea unui antrenor de acolo. Mananca sanatos, fara fast-food si alte porcarii cu E-uri si hormoni de crestere (puii sunt umflati cu hormoni - te-ai gandit ca poate si de acolo ai problema asta?), la fel si laptele, e plin de hormoni. Mananca oua ecologice in loc de pui, au proteine de cea mai buna calitate, multe fructe si legume. Ia masuri naturale de pe acum, ca poate mai tarziu nu mai poti face nimic, decat chirurgical...

3 răspunsuri:
| s4a a răspuns:

Buna. Ginecomastia are cauze hormonale, nu se poate remedia prin exercitii fizice sau de alta natura. Trebuie sa mergi la un medic endocrinolog.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

"60% dintre baieti" Vorbesti de generatia McDonalds/KFC happy
Continua cu exercitiile/diete/etc

| cosminache a răspuns:

Deci in primul rand te inteleg. Si eu sunt mai gras. Si e destul de jenant. Poate de la greutate, dar la pubertate la baieti se umfla pieptul, dar se va dezumfla. Fa exercitii, si nu manca dulciuri multe, mai ales seara. E bine ceva dulce dupa masa, dar nu mult. Si fara sucuri in exces.