| Tonea_Danut_2000 a întrebat:

Am 14 ani si cred ca am inceput sa pun cam prea multe kg in plus! Imi puteti sugera un program de slabit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alex15ccc a răspuns:

Salut! nu te ingrijora, doar ai grija la alimentatie si problema se va rezolva de la sine. Dar daca te ingrasi fara motiv ar trebui sa vezi un doctor/ nutitionist.

6 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Pai e cazul sa faci mai mult sport ca de obicei sau sa te obișnuiești sa nu întreci limita când mănânci, evitând mâncarea tip fast food, etc

| alexboss2020 a răspuns:

Nu mai slabi esti bine asa cum esti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine o dieta recomandata de nutritionist si fa mult sport

| AnnaMaria237 a răspuns:

Incearca ceva de la herbalife, am auzit ca sunt foarte bune si in combinatie cu sport si o alimentatie buna dau rezultate f bune

| prettywomen a răspuns:

Pai spune-mi cate kg ai si ce inaltime ai si iti spun daca esti mai grasuta.

| Voinea_Alin_1972 a răspuns:

O dieta sanatoasa( legume, fructe, salate, etc ), fara fast-food( Mc, KFC, etc, intelegi tu) sport ( distreaza-te in timp ce faci asta, dar sa te straduiesti in acelasi timp). Ca ultima solutie du-te la medicul nutritionist, el va sti ce trebuie sa faci, sa nu ai rusine e un gest de ambitie ca vrei sa slabesti. Sper ca te-am ajutatwinking. Bafta!

Întrebări similare