| Alli23 a întrebat:

Am 14 ani, si de 2 ani sufar de distonie neurovegetativa. o vreme mi-a fost bine, dar de ceva timp am iarasi perioade oribile in care ma cuprinde o anxietate, frica sa nu lesin sau sa mor. inainte aveam doar palpitatii si frica de moarte, dar acum am mereu ameteli, foarte rar palpitatii, senzatie de sufocare sau ca ma strange ceva de gat.
Ce sa fac? La spital am fost, si analizele mi-au iesit foarte bune, medici au zis ca nu am motive de ingrijorare si la fel si cardiologul.
Poate fi din cauza varstei si a schimbarilor din organism, sau din cauza hormonilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| SasNetRomania a răspuns:

E vb de creier si numa de creier. daca 20 din 24 ore te gandesti la problema ta, si tie frica sa nu mori / lesini e normal sa ai aceasta problema. ia nu te mai gandi la asa ceva si gasesteti ceva de facut, sa fi foarte ocupata(INAFARA DE BAIETI/ FACEBOU /WHATSAP) daca se poate inchidele pentru o perioada, iesi la aer curat de munte sau de mare, etccc tine doar de tine si creierul tau nu de doctorul x si y