| domnina04 a întrebat:

Buna TPU am 14 ani si de ceva vreme ma confrunt cu o durere de cap(in trecut durere de cap deoarece dupa ce am luat niste medicamente mi-a trecut) acum simt asa ca un fel de oboseala la ivelul ochilor si durere usoare insotite de ameteli tot usoare( durere in zona frunti ) tind sa va spu ca in ultima vreme am fost putin cam stresata, am plans dar ma rog. nu pot spune ca este o durere de cap puternica dar oricum incomoda mai bine spus o oboseala icomoda ce credeti ca ar putea fi? si imi puteti spune cateva remedi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil de la oboseala sau ai probleme cu ochii. Dupa ce plangi, uneori este destul de normal sa te doara capul, din cauza tensiunii arteriale. Problemele cu ochii, cauzeaza uneori dureri de cap, de genul acesta si ameteli.
Este posibil sa fie vorba si de o infectie usoara a sinusurilor, care are aceleasi simptome.
Daca persista mai mult de o saptamana doua, mergi la medicul de familie, va sti el unde sa te trimita.

1 răspuns:
| DiaS a răspuns:

Du-te la doctor ( de familie)! E gratis!