| UIV27 a întrebat:

Am 14 ani si de ieri urinez des si putin si ma arde penisul si parca ma doare. Penisul este foarte strans. De vreun an Am ceva in varful capului penisului dar pana acum nu m-a deranjat. Vreau niste sfaturi. oare e de la acea chestie de pe penis?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Florennce a răspuns:

Bună! Ai făcut cumva operaţia de fimoză (circumcizie)? În general, aceasta se face mai tuturor băieţilor tocmai din această cauză. Dacă ai făcut-o, problema ta poate fi o infecţie urinară, dar nu ştiu sigur dacă să şi înclin spre o prostată. Oricum, întreabă-ţi mama dacă ai făcut o asemenea operaţie când erai mic, dacă nu ai făcut-o s-ar putea să fie cazul. Du-te la spital, fără nicio jenă căci astfel s-ar putea să suferi mai mult pe viitor. O să ţi se facă nişte analize la sânge şi urină şi dacă persistă acea senzaţie cred că va trebui şi examinarea penisului special la un medic urolog. Poţi căuta unul bărbat dacă ţi-e ruşine de femei. Oricum, nu sta aşa. Du-te neapărat la spital. Şi poate îmi laşi un răspuns pe privat că-s curioasă să văd ce ai. Take care!

| UIV27 explică (pentru Florennce):

Nu am facut operatie de aia. Mai tare ma ingrijoreaza chestia aia de pe penis decat senzatia. Poate sa am cancer penian?

| Florennce a răspuns (pentru UIV27):

Nu. De unde şi până unde? Sunt sigură că trebuie să te operezi. Oricum, dacă faci asta în câteva ore eşti acasă. Dar, du-te la spital.

| Mâncărici a răspuns:

Ai auzit cumva de medic? Fara suparare dar noi nu putem sa-ti tratam sau sa-ti dam un diagnostic la bola ta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate fi vorba de o infecţie urinară ( ori o răceală abdominală ).

Trebuie să mergi la medicul de familie pentru Trimitere la analize de urină ( sumarul de urină/urocultură ).

Iar pentru "acea chestie de pe penis" TREBUIE să mergi la medicul urolog ( sau dermato-venerolog ), după ce vei CERE Trimitere de la medicul de familie...

Toate cele bune.

| Mystery2 a răspuns:

Mergi la doctor