| xxNoLovexx a întrebat:

happy Am 14 ani si fumez cam de 1 an..si de putin timp am observat ca mi se coloreaza limba in potrocaliu de fiecare data cand fumez..chiar si dupa un fum. Trece abia dupa ce mananc sau ma spal pe limba. de ce? am cancer sau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mie mi-au trebuit 39 de ani ca sa ma las. N-are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma es isi distruge viata nu voi!

| Ruxandra15 a răspuns:

Copii din ziua de azi isi traiesc viata fumand. Stii si eu am fumat dar uite ca pur si simplu m-am lasat. Vrei sa vezi ca daca afli ca ai cancer sau alta boala blestemi tigarile pentru toata viata? Du-te la medic, sau spune-i mamei tale ca doar nu te omoara.

| Lariiiiiiii a răspuns:

Trebuie să te laşi de fumat pentru că îţi dăunează foarte mult iar dacă vei continua continuu să fumezi in fiecare zi eşti supus unui risc de cancer,
Ai grijă de tine!

Răspuns utilizator avertizat
| LaurD3athAng3l a răspuns:

Lasa-te de fumat esti prea mic.Nu stiu de ce tot tineretul fumeaza.Nu e bine mai bine viziteaza un doctor sau intreaba o persoana care fumeaza si ea ar trebui sa stie.

| xxNoLovexx explică (pentru LaurD3athAng3l):

Sunt fata.

| LaurD3athAng3l a răspuns (pentru xxNoLovexx):

Scuze greseala mea Domnisoara.Dar sfatul tot ramane valabil.Numai da banii pe tigari de ce fumezi din cauza grupului in care esti? Din cauza prietenilor? Poti spune NU la tigari! E spre sanatatea ta sa faci asta.

| Camper123 a răspuns:

Nu mai fumatii!

| xxNoLovexx explică (pentru Camper123):

Fratee sunteti jalnici sa mor! Ori sunteti tampiti ori foarte prosti. v-am intrebat ceva..nu v-am cerut sfaturi sau pareri, ok?

| Lenaaaaaaaaa a răspuns:

Nue bine deloc sa fumati!

| Bossu98 a răspuns:

Lasa-te de fumat big grin si faza cu coloratul limbii ii de la prea multe tigari.