| Zaleilah a întrebat:

am 14 ani si intr-o seara mi-a crescut tensiunea 16 cu 9 si am fost la garda (spital) m-a trimis ( dupa o luna) la Institutul Inimii mi-au facut EKG credeti-ma ca numai stiu ce a zis dar toti vb ea acolo suflu grad 2, dar sa fie mai sigure m-au programat si in 7 martie la o ecocardiograma mi-am facut-o au spus ca nu am nici o boala a inimii dar pana sa ajung la ecocargiograma( 7 martie) intr-o dimineata m-am simtit rau si m-am du sla alt spital care mi-a facut EKG si a zis ca nu am nimic sa stau liniistita . Analizele le-am facut am avut Magneziu cam mic ( nu foarte) era ceva de genul 4,8 si sa zicem ca trebuie 5 . Eu am tot palpitatii pot fi din cauza tensiunii, magneziului( iau megnerot {medicament} de azii fix o luna) ? Pareri? va rog oricum saptamana.viitoare plec la doctor sa vada si el ecocardiograma si .sa vedem ce zice Apropo Cola nu mai beau de 3 luni si nici sarat ( eu mancam sarat ) si nici dulce ( ciocolata in exces( o bucata 2 ( amaruie ) cateodata

Astept. Multumesc :* Dar cred ca e de la oboseala ma culc la 11 jum si la 6 jum sus ma simt franta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Felix65 a răspuns:

Nu te impacienta! Ce ti se intampla tie este frecvent printre tinerii in crestere si daca mai ai si lipsa de magneziu si esti stresata nu te mira de nimic! La varsta ta insa nu trebuie sa mananci nesarat (are si sarea rolul ei in organismul uman ) sau sa nu mananci dulce ...Sa nu faci exces,asta da, indiferent despre ce este vorba! Medicii ar fi observat imediat daca aveai inima bolnava. Fiind primavara, probabil ai si o astenie si de aceea e necesar sa te vitaminizezi corespunzator si sa faci plimbari in aer cat mai mult.In curand vei fi foarte bine!

| Furnicutza a răspuns:

Faptul ca dormi putin ti-a slabit organismul.E bine ca nu bei cola, dar ar fi bine sa nu bei nimic ce contine cafeina(cafea, sau bauturi energizante). Mergi la medic cu rezultatele si vezi ce iti spune.Insanatosire grabnica.happy

| mikati a răspuns:

Controleaza-ti frecvent tensiunea arteriala, si incearca sa traiesti o viata cat mai linistita.Se mai intampla sa ai probleme cu tensiunea si cand esti tanar, s-ar putea sa fie ereditar.Numai bine!