| UIV27 a întrebat:

Am 14 ani si sunt îngrijorat de ceva. Am ceva deasupra testiculului drept. E moale cat o aluna. Nu ma doare dar ma deranjează câte o data. E ciudat ca dimineața nu mai am acea chestie. Ma tem sa nu fie cancer. Multumesc! Astept sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu are sens sa pui aceeasi intrebare de mai multe ori. Ti-am recomandat o vizita la chirurg pentru excluderea unei posibile hernii.

| Zenithf a răspuns:

Poate fi hernie, poate sa fie o afectiune a canalului deferent (canalul ce duce de la testicol la prostata). Uneori, unele afectiuni ale acestui canal, netratate pot duce la pierderea testicolului (unul nu-i asa mare bai, dar de ce sa-ti faci singur probleme) asa ca mai bine du-te la medic la o consultatie.
Lasa rusinea deoparte, ca medicii de aia s-au facut medici, sa ne trateze de toate bolile.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Poate e vreo apendicita, o hernie, du-te la un consult la un medic chirurg

| vangaelis a răspuns:

Ionut Ursache, poate ai vrut sa spui ca este mare cat o aluna, nu moale. Toata lumea stie ca aluna nu este moale.
La 14 ani este putin probabil sa dezvolti cancer in general.
De ce nu mergi la urolog? Este mult mai indicat.

| UIV27 explică (pentru vangaelis):

M-am exprimat greșit : e moale. Si este cat o aluna

| Zt_Kuzelky_1905 a răspuns:

E moale cat o aluna?!