| AnaLove2014 a întrebat:

Am 14 ani si veau sa slabesc, merg aproape in fiecare zi cu rolele aproximativ 2-4 ore dar mananc si multe prostii,pot sa ma abin dar inca nu stiu ce sa mananc la micul dejun pranz si cina, am auzit ca daca beau jum. de litru de apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol ma ajuta este adevarat?,pot sa beau si in timpul zilei(nu am de gand sa nu mananc deloc in timpul zilei) si pana la ce ora pot manca seara,cate mese trebuie sa am pe zi, in cat timp slabesc? Ce exercitii trebuie sa fac, si in cat timp slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Dacă vrei să slăbeşti, trebuie să ai o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.
Organismul tău are nevoie atât de glucide şi lipide, cât şi de proteine şi fibre.
Trebuie să ai trei mese principale, adică micul dejun, prânzul şi cina şi două gustări, la ore cât mai fixe.
La micul dejun poţi mânca: două banane, un sandwich mai consistent, două felii de pâine prăjită cu puţin unt, un iaurt, etc.
La prânz poţi mânca: supă de legume, piept de pui fiert sau la grătar, peşte cu legume făcut la cuptor, ficăţei de pui fierţi, piure de cartofi cu salată de varză, salată de crudităţi.
La cină poţi mânca: peşte cu legume, iaurt degresat, fructe.
Încearcă să eviţi grăsimile, prăjelile, băuturile acidulate şi produsele de patiserie sau fast-food.
Nu bea apă cu lămâie pe stomacul gol că te poţi îmbolnăvi.
Cel mai sănătos e să bei 2 litri de apă plată, dar vezi să nu fie de la chiuvetă fiindcă poţi face pietre la rinichi. Ia-ţi un bidon de 5 litri şi ai pe două zile.
E bine că mergi cu rolele, dar poţi încerca să şi alergi, să sari coarda, să mergi cu bicicleta. Mai mergi pe jos de la şcoală spre casă dacă nu stai foarte departe. Te poţi uita şi pe Youtube că sunt diverse filmuleţe cu exerciţii cu ajutorul cărora poţi slăbi într-o anumită parte a corpului.

Toate cele bune!

| snake2015 a răspuns:

Diminieata:o felie de paine prajita cu o cana de lapte Dupa-amiaza: piept de pui la gratar (pieptul de pui nu ingrasa). Seara: un mar sau o para.