Faci o mare prostie pe care o vei regreta mai tarziu.
In primul rand puful care il ai acum este inca rar. Maturizand fortat barba vei ajunge sa ai o barba rara si groasa ce va da intr-un aspect de murdar(fa comparatie carui om ii sta mai bine ne ras, unuia cu barba deasa sa unuia cu barba rara). Deci vei fi obligat sa o razi constant pentru un aspect placut al fetei.
facand asta de acum, vei ajunge sa capeti acel ten grii deranjant dupa ras.
Din motive de munca un an jumatate mam ras zilnic. desi asta s-a intamplat la 20-21 de ani, barba sa modificat ca grosime si tarime, gen big cu 2 lame nu mai fac fata. Cu timpul am revenit la o viteza de crestere normala, asta cu greu si cu barba de masina de tuns apoi cu big de 3 lame.
Am avut prieteni care au facut asta, dupa cateva luni au renuntat la barba tmpurie si sau injurat grav.
Varianta cea mai buna pe care am folosit-o si eu. Atunci cand mustata incepe sa se inegreasca, foloseste un aparat de barbierit electric cu 2 sau 3 lame rotative pana capeti barba reala, atunci devina decizia ta daca treci pe lame sau ramai la aparat. (eu am renuntat destul de tarziu, cand nusi mai facea treaba si dura mult)
Sa vezi dupa vreo 2 ani de ras barba zi de zi cum ai sa cauti metode sa scapi de ea.
Barba creste la varsta maturitatii unui baiat, cum de altfel si problema "aceea" la fete!
Nu poti face nimic sa creasca!
Si un baiat cu barba este luat drept "bleah" de fete de obicei
Da cu bigul in raspar... daca nici asa nu iti merge mai asteapta 4 ani sa ajungi la varsta maturitatii!
Buna,a trecut ceva timp de cand ai pus intrebarea. Acum ai barba? Adica, urmamd sfaturile, ai ajuns unde voiai?