Va trebuii sa pui mana sa inveti sa te speli ZILNIC cu apa calda si sapun, pe penis si prin faldurile lui, fiindca sperma aia intarita (smegma) formeaza o crusta urat mirositoare, care se poate infecta.
Daca te duci la doctor te va face de rusine si te va trimite acasa sa te speli, ca nu-i nimic altceva, decat mizerie intarita.
Mulțumesc din suflet doamna Violleta! Voi incerca în fiecare zii chiar daca mă doare sa mă spăl pana se duce acea smegma.
Pentru inceput, poti incerca de 10 ori pe zi, pana elimini toata smegma, ca sa nu ti se umfle cucul de la infectie, trebuind sa-l cureti imediat.
Multa apa si sapun, pana cureti toata crista aia intarita si apoi, spalat ZILNIC cu apa si sapun.
Daca ai inceput sa te masturbezi, apai spalarea cucului este obligatorie dupa masturbare si urinarea de asemenea, ca sa elimini sperma ramasa pe teava, sa nu se scurga in faldurile lui sau in chiloti.
Pana acum nu te-a deranjat smegma uscata de pe capul penisului? De acum înainte spala zilnic penisul cu apa calda și săpun pana dispare smegma uscata și dispar și durerile de care vorbeai mai sus.
Smegma nu ești cum sa zic. fix în vârf, este mai la începutul capului.
Eu zic spun ca daca faci pipi! numai simti nimic! dar bine asta daca este dupa frecare! daca nu atunci chiar nu stiu! du-te la medic! ca e o problema!
DeeDee817 întreabă: