| Anonimus247nmn13 a întrebat:

am 15 ani am foarte grave problemele cu cosurile am fost la dermatolog de 2 ori am luat un sac de creme si antibiotice si pastile pana mi-am stricat stomacul cu ele si creme chimice de nu mam vazut bine si nu au nici un efect in 2 ani cat am incercat nu mi-a trecut cu nimic doar ce le mai tin acum in frau sa nu se dezlantuie cu biter suedez... si nu ma mai duc la dermatolog cami da roacutane care stiti si voi cate efecte adverse si cate efecte secundare are si m-am saturat de pastile si antibiotice ...asa ca vreau sa va intreb ce parere aveti despre tratamentul pentru acnee de la thursday plantation?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Alrawan a răspuns:

Bună. Am trecut şi eu prin asta cam 3-4 ani, a fost groaznic. Am fost la mulţi dermatologi, am luat tratamente de 4-5 milioane pe lună, şi niciun rezultat. Până când o prietenă de familie mi-a spus să încerc Mibazon. E o cremă care se găseşte la farmacia veterinară şi e în jur de 10-11 lei. Da ştiu, pare o prostie aşa am spus şi eu, dar am zis na, hai să încerc, nu am nimic de pierdut. Şi pot să spun că crema aceea e genială. Dacă o pun seara pe coşuri, până dimineaţa aproape dispar de tot. Am întrebat şi la dermatolog de ea, şi am citit şi pe internet. Eu zic să încerci, efecte adverse nu are, deci nu ai nimic de pierdut. Şi ştiu cum e să ai probleme cu coşurile. încerc doar să ajut şi eu mai departe big grin Acum îmi mai apar 1-2, din când în când, dar în rest, nu mai am treabă şi înainte nu aveam loc să pun un deget pe faţă de ele happy Încearcă măcar pentru o săptămână, să vezi dacă are vreun efect big grin Succes :*

| Anonimus247nmn13 explică (pentru Alrawan):

Iti multumesc foarte nult binenteles o sa incerc atat timp cat nu-s efecte adverse neavand nimic de pierdut. Thx. happy

| Anonimus247nmn13 explică (pentru Anonimus247nmn13):

Ma cam sperie ce scrie pe cutia asta cai pentru animale si chestii din astea

| llg a răspuns:

Micodermin de la farmacia veterinara. Costa 16 lei tubul mare si face minuni. Colega mea a avut acnee vulgara, a trecut prin iad si dupa ce a folosit crema asta... cam dupa o luna, a scapat. Seara te speli bine pe fata si dai cu crema pana dimineata cand o dai jos de pe fata. Nu da reactii adverse. Atentie insa...e foarte uleioasa. Bafta!