Bună. Am trecut şi eu prin asta cam 3-4 ani, a fost groaznic. Am fost la mulţi dermatologi, am luat tratamente de 4-5 milioane pe lună, şi niciun rezultat. Până când o prietenă de familie mi-a spus să încerc Mibazon. E o cremă care se găseşte la farmacia veterinară şi e în jur de 10-11 lei. Da ştiu, pare o prostie aşa am spus şi eu, dar am zis na, hai să încerc, nu am nimic de pierdut. Şi pot să spun că crema aceea e genială. Dacă o pun seara pe coşuri, până dimineaţa aproape dispar de tot. Am întrebat şi la dermatolog de ea, şi am citit şi pe internet. Eu zic să încerci, efecte adverse nu are, deci nu ai nimic de pierdut. Şi ştiu cum e să ai probleme cu coşurile. încerc doar să ajut şi eu mai departe Acum îmi mai apar 1-2, din când în când, dar în rest, nu mai am treabă şi înainte nu aveam loc să pun un deget pe faţă de ele Încearcă măcar pentru o săptămână, să vezi dacă are vreun efect Succes :*
Iti multumesc foarte nult binenteles o sa incerc atat timp cat nu-s efecte adverse neavand nimic de pierdut. Thx.
Ma cam sperie ce scrie pe cutia asta cai pentru animale si chestii din astea
Micodermin de la farmacia veterinara. Costa 16 lei tubul mare si face minuni. Colega mea a avut acnee vulgara, a trecut prin iad si dupa ce a folosit crema asta... cam dupa o luna, a scapat. Seara te speli bine pe fata si dai cu crema pana dimineata cand o dai jos de pe fata. Nu da reactii adverse. Atentie insa...e foarte uleioasa. Bafta!
Deeaandreea9156 întreabă: