| valycool a întrebat:

Bună TPU am 15 ani și de un timp încoace zona testiculelor are un miros închis și nu e de la igiena ma spăl de 3 ori pe săptămână și nu știu ce sa fac sa scap de miros ma puteți ajuta va rog? dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Eu fac dus de doua ori pe zi, poate si mai des in functie de cata miscare fac happy
Spala-te mai des si ocupa-te si de igiena capului penisului. Il decalotezi si in cureti bine odata pe zi.
Daca mirosul persista, poate fi de la dieta sau poate iei un medicament. Poti sa google dupa idei de schimbare a dietei.

4 răspunsuri:
| pufulescu a răspuns:

Poate e de la parul pubian. Tunde-l.

| Hokostbaby a răspuns:

In engleza se numeste Smegma. Ce mai probabil e de la mancarea care o mananci. De la mancarea nesanatoasa sau de la sters si lipsa de somn.

| Felys a răspuns:

De 3 ori pe saptamana.ti se pare suficient, tu nu stii ca acolo traspiri si cand mergi, trebuie sa te speli insistent acolo dimineata si seara zi de zi, toata viata daca nu vrei sa se împuta

| valycool explică:

Mulțumesc tuturor poate fi și de la dieta o sa caut pe google o dieta echilibrata mulțumesc tuturor mi-ați fost de ajutor