Buă.
Mai ai nevoie de 2 kilograme în plus!
Practică un sport de masă pentru tonifierea masei musculare.
Pa, pa.
Lasa un cont de fb ceva unde sa ai o poza cu tine si iti spun eu daca trebuie sa mai slabesti
Lory loreen
Uita-te pe profilul meu si spune-mi... facebook-ul meu este lory loreen
Esti o fata simpatica si arati foarte bine exact asa cum esti acum nu trebuie sa te mai ingrasi si nici sa mai slabesti
Nu! Important e ca tu sa fii multumita de felul in care arati dar si mai importanta este personalitatea si fericirea ta.Din punct de vedere medical esti prea slaba iar cui nu-i place de tine sa nu se uite.
Bună!
NU eşti prea grasă!
Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 55 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator
Deci, ai cu 7 kg mai puţin decât greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!
Din contră, TREBUIE "să mai pui" vreo 5-7 kg.
Toate cele bune.
Salut!
Doamne'fereste, cum sa fii prea grasa?
Esti mai aproape de 'prea slaba' decat de 'prea grasa'! Ai o greutate perfecta; tine-o tot asa!
Succes
Cred ca esti o fata simpatica si la cei 15 ani pe care ii ai, poti sa faci cu lejeritate un sport, mai ales ca e vacanta mare si te poti duce la strand.
Tu te crezi grasă la 48 de kg?! Am impresia că deja postați tâmpenii de-astea numai ca să vă zică lumea ce slabe sunteți. No hai s-o facem și pe asta: NU EȘTI GRASĂ!