| DianaL a întrebat:

happy am 15 ani si am parul lung, dar de ceva timp imi cade foarte tare parul sad cand ma spal pe cap imi cade foarte mult si folosesc un sampon bun. nu stiu ce sa mai fac, cade foarte mult. va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CoOkiEe a răspuns:

Poti folosi balsam anti cadere sampon anti cadere uleiuri de par pentru acelasi lucru... exista o multime de variante si de trantamente care mai decare mai eficiente.eu am avut aceeasi problema acum un an de la folosirea in exces a placii de par.Am folosit un balsam reconstituitor de la pantene si ulei de par cu inhiol.

3 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Poti sa iei suplimente de zinc, nu cred ca au contraindicatii si o cutie e undeva la 20 si ceva de lei.intreaba si la farmacie daca te sti cu ceva probleme, alergii sau iei ceva medicamente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ULEIUL DE RICIN e solutia.
Il gasesti la farmacie, costa in jur de 4 lei.
Inainte de a te spala pe cap, cu cateva ore, dati cu ulei de ricin la radacina parului, masand scalpul in acelasi timp. Uleiul de ricin il poti amesteca cu ulei de masline.happy
Evita, atunci cand "legi" parul, sa il strangi, pentru ca radacina are de suferit. Nu dormi cu parul desfacut, nu folosi placa/ondulator.
Bafta!happy

| Puffulets a răspuns:

Iti recomanda acteva masti impotriva caderii parului pe care eu le-am folosit pentru ca am avut aceeasi problema ca si tine:d:
Ulei de ricin

Se ştie că uleiul de ricin face adevărate minuni pentru părul nostru. De aceea, nu ar trebui să vă lipsească din programul de îngrijire a părului. Amestecaţi o lingură de ulei de ricin, un gălbenuş de ou, o lingură de miere de albine, o lingură de usturoi pisat şi stors. Această soluţie se va aplica pe un păr bine spălat şi se va ţine pe cap cel puţin jumătate de oră, cu părul acoperit cu o folie de plastic. La sfârşit părul se spală foarte bine.

Mască pentru întreaga noapte

O altă reţetă la fel de eficientă, este cea cu usturoi şi ulei de măsline. Se pisează usturoiul, se amestecă cu ulei de măsline, după care se strecoară printr-un tifon şi se unge părul, la rădăcină. Soluţia obţinută poate fii ţinută toată noaptea. Dimineaţa se spală bine şi se clăteşte.Succes!kiss