| aleexkdos90 a întrebat:

Buna TPU! Am 15 ani și am sânicam măricei da sunt lăsați și moi, uneori când merg mă mai și dor. sunt lăsați și jos, se vede nasol. Doar cu operatie se poate rezolva? Sau exista și remedii? Sala rezolva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil asa ceva, fiind doar in imaginatia ta.

| sierra1 a răspuns:

La cinșpe ani, nu operația e problema ta ci un sutien potrivit

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea poti face nimic, sanii pot parea mai fermi in urma exercitiilor fizice, insa asta se vede cand porti o cupa relativ mica/medie. Doar cu operatia poti rezolva, cand ai varsta potrivita.

| ReddY25 a răspuns:

Ce operație la 15 ani? rolling on the floor

| 4evergentleman a răspuns:

Te dezvolți și de aia te dor. Doar cu operația dar la 18 ani. Acepta-te așa cum ești, și dacă te vei opera de vor gasi unii sa se lege de ei, gen că nu sunt naturali și ești plasticata la fel ca majoritatea. Lasa-i așa și vei trage concluzia finala la finalul pubertății.

| dullcat a răspuns (pentru 4evergentleman):

Cum sa fie plastificata daca isi reduce din marimea bustului? Confunzi cu alt tip de operatie.

| 4evergentleman a răspuns (pentru dullcat):

Nu a menționat de a-și reduce bustul, ci de a face sa nu mai atârne, adică de a se opera, trezireawinking nu știi ce intenție are, nu a zis că vrea reducție mamara. Pe ea nu o deranjează mărimea lor ci că sunt moi și inestetici.

| dullcat a răspuns (pentru 4evergentleman):

Ce trezire mai. laughing Cand adaugi un corp strain, automat ca volumul se mareste.Tu crezi ca daca pui silicoane, sanii nu se vor lasa? Cu cat sunt mai mari, cu atat se lasa mai mult din cauza propriei greutati.

| 4evergentleman a răspuns (pentru dullcat):

Na,nu știu, nu e domeniul meu forte asta, repede mai taxat, firar sufletul al dracu'.laughing