| NUTREBUIENUME a întrebat:

am 15 ani si azi la scoala mi-au aparut niste punctulete rosii pe sub piele.Cand am plecat punctele miau disparut.O profesoara s-a uitat la mana mea si mi-a zis ca e pojar si multi alti colegi au confirmato? Se poate sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

S-ar putea sa fie o alergodermie si pentru confirmarea diagnosticului, faci o vizita medicului de familie.

3 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Da,se poate! De ce nu te duci la medic sa aflii? Daca e, 2 saptamani vei sta in casa!

| AnaAmalia31 a răspuns:

S-ar putea daca ti-a spus-o si profesoara ta! happy Mai bine spune-le parintilor tai si poti merge pana la medic sa vezi sigur!winking

| NUTREBUIENUME explică:

Aaa da, o sa ma duc la medic.Dar e perioada cu tezele.La mine in clasa e oarecum plin de pojar.am fost doar 20 din 30.Si apropo cand ies afara si stau mai mult bubitele dispar