| What01 a întrebat:

Bună TPU, am 15 ani si cand aveam 10 ani ma durea capul mai mereu, iar mama m-a dus la doctor la ochi si mi-au pus picături in ochi iar peste câteva zile am început să văd puncte in ceață și mi-au dat si ochelari care ii schimbam o dată pe an, iar acum am fost la alt doctor de ochi si mi s-a spus ca am putin starbism si ca ochelarii pe care ii purtam până acum au fost greșiți. Credeți ca vad in ceață din cauza primelor picături si ca mi-au pus ochelari greșiți când eram mai mic?(vad in ceață doar când este mai puțină lumină de exemplu afară văd bine iar in casa vad puncte in ceață)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Preotul500 a răspuns:

Este posibil. Odată ce acest doctor ti-a zis ca din cauza primilor ochelari, asa este.