| Karmesytta a întrebat:

Buna TPU am 15 ani si cateodata am dureri si intepaturi la nivelul inimii.Vreau sa zic ca durerile isi fac aparitia doar cand stau linistita, cand fac efort nu am nimic. Durerea este doar in fata nu si in spate si de scurta durata.In acest moment parca simt ca am ceva blocat acolo sad mii frica ca nu e primadata.Ce poate fii?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Geoogeo a răspuns:

Eu am 21 de ani si mi se tot intampla aceeasi chestie de cand aveam 16, asta doar cand beau cafea si ma agit prea rau, am fost la analize si mi s-a spus ca nu e nimic grav, mi-a recomandat un regim alimentar nu foarte drastic thinking Ai grija de tine!

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Buna
E din cauza ca, cresti!
Si mie mi se intampla sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am exact aceeasi problema...N-ar fi rau daca ti-ai verifica tensiunea sau sa consulti un medic, nu e de glumit cu inima, mai ales daca problema persista. Uneori eu simt ca mi se opreste pe loc...chiar nu stiu de la ce e pentru ca nu am probleme medicale, doar ce consum foarte mult Pepsi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ar putea fi probleme cu inima.
Iti recomand sa faci un EKG un ecograf la inima, vezi cum stai si cu tensiunea.
Multa sanatatesi o dupa-amiaza excelenta iti doresc!
Te pup!

| Weider a răspuns:

Si mie mi se intampla asta, cand bausem cafea si fumam tigara. M-am lasat de fumat si cateodata beau cafea fara sa mai simt ceva de la inima.