Am 15 ani si de 5 luni ma plimb din spital in spital. De cateva ori analizele au iesit proaste insa acum sunt bune. Rinichii marea mea problema.As vrea un sfat de la voi inainte de tot. Am dureri de rinichi uneori acceptabile uneori groaznice.beau lichide multe insa urinez putin 1 pe zi sau chiar la 2 zile. La ultima internare a iesit analizele bune pe mine tot ma dor rinichii si tot asa urinez si am fost externata cu tot ca imi era rau ma ingalbenisem la fata si imi venea sa vars si chiar mi se umflase si picioarele.Ce sa fac un mic sfat un medic ce imi recomandati. P.S peste 2 saptamana trebuie sa ma duc la Bucuresti la spitalul fundeni si nu mai pot nu mai rezis pana atunci puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Ce inseamna analize bune si analize proaste? Insuficiente detalii, te sti diagnosticata cu probleme renale?

| DacaTotMiaiVazutNumeleRaspundeSiLaIntrebareaMea1 explică (pentru bulin):

Off scuze.Da am.Am avut hidronefroza gr 2.Malformatie congenitala si altceva nu mai stiu tongue.La ultima internare mi s`a spus ca nu sunt de operat pentru ca mi-a iesit eco bun si mi-a dat drumul acasa big grin acum poti sa-mi dai un sfat puppy dog eyes

| DacaTotMiaiVazutNumeleRaspundeSiLaIntrebareaMea1 explică (pentru bulin):

Nici eu nu stiu cu analize bune si poaste asa mi se spunea ``ca analizele sunt putin proaste `` ``analizele sunt bune puteti pleca acasa `` deci nici eu nu inteleg

| bulin a răspuns:

Of poate sa fi aparut si o litiaza, o piatra si de aceea sa te doara asa tare ia antiinflamatoarele de preferat nonsteroidiene pana ce ajungi la spital.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Bea ceaiuri de cozi de cireșe sau de mătasea porumbului, la temperatura camerei. Bea compot de casă, de mere, de exemplu, neîndulcit. Când ai dureri mari, bagă-te în cada cu apă caldă. Așteaptă cu răbdare cele două săptămâni și du-te neapărat la Fundeni. Acolo sunt cei mai buni specialiști în boli de rinichi și te vor face bine.
Până atunci, mai uită-te pe aici, ca să mai uiți de boală și să treacă timpul mai ușor http://lecturirecenzate.ro/ și http://zinnaida.ro/
Sănătate!