| Andreea_6206 a întrebat:

Am 15 ani si de cand ma stiu am niste cearcane uriase si nu pot sa-mi explic din ce cauza.Nu e vorba ca dorm putin, ma culc tarziu, ma scol prea devreme sau stau prea mult in fata calculatorului sau a televizorului. Sfaturi? Sau macar sa-mi spuneti din ce cauza le am. vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Nu dormi bine, calculator sau rinichii

| HurremSultan a răspuns:

Daca alegi partea cosmetica, poti sa folosesti un baton corector sau unul lichid, cu o nunata mai deschisa decat cea a pielii tale. De obicei se foloseste cu fondul de ten inainte sau dupa aplicarea acestuia (eu recomand dupa) chiar sub zona cu probleme.
Daca nu, incearca niste chestii naturiste, precum felii de castraveti, masti, etc, poti sa gasesti cu un simple search pe google happy funda?

| 54ndy a răspuns:

Al pacino, senzaţional în the godfather si scarface

| php a răspuns:

Pai cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la medic daca spui ca aparitia lor e neobisnuita straight face

| Claudiu_2354 a răspuns:

Si eu am avut cearcane ff mari din cauza ca stateam prea mult la calculator... crede-ma ca nu conteaza cat dormi.
e din cauza la calc si TVwinking

| Andreea_6206 explică:

Oare se pot mosteni si genetic?