Pentru a se forma o sarcina trebuie sa fie fecundat un ovul de catre un spermatozoid care poate proveni doar din sperma. Deci CONDITIA OBLIGATORIE pentru ca o fata sa ramana insarcinata este prezenta/existenta unui OVUL VIABIL pentru a se putea realiza fecundarea si astfel sa rezulte aparitia/formarea unei sarcini precum si prezenta unui SPERMATOZOID. In caz contrar in lipsa acestor 2 "ingrediente" obligatorii, poate fi ejaculata in vaginul femeii orice cantitate de sperma si spermatozoizii aferenti, fiindca in lipsa ovului acei spermatozoizi nu vor avea ce fertiliza si automat se trage concluzia ca si realizarea unei sarcini devine imposibila. Rezulta ca intotdeauna ceea ce trebuie sa preocupe in principal este aceea ca in momentul sexului femeia sa nu fie in perioada fertila.In situatia ta doar tu stii daca ai fost sau nu in perioada fertila a ciclului tau in momentul acelui heavy petting si in ce a constat de fapt aceasta, adica daca a existat posibilitatea de a patrunde chiar si un singur spermatozoid in vaginul tau, deci si daca exista sau nu posibilitatea unei sarcini. Insa se poate afirma cu certitudine ca virginitatea nu reprezinta o garantie intro asemenea situatie. Probabilitatea existentei unei sarcini este extrem de mica insa nu se poate elimina in totalitate. Sper ca raspunsul meu sa te linisteasca si sa-ti faca sa dispara stresul.Intarzierea aparitiei menstruatiei are aproape sigur cauze de natura hormonala. Multa sanatate.
Mai degrapa stresul pare a fi factorul problema decat orce altceva. candidoza este doar o dereglare la nivel de flora bacteriana si se trateaza. poti face candidoza daca te epilezi cu anumite creme care ating partea umeda, mucoasa vaginala. fosta mea iubita a dezvoltat aceasta dupa ce a luat niste antibiotice.
http://www.formaremedicala.ro/educatie-pacienti/candidoza-vaginala/
vindeca-te si joaca-te in continuare cu prietenul tau. ar fi bine sa mearga si el la medic. de altfel ar fi bine sa citeasca si el putin despre aceasta infectie. nu aruncati vina de la unul la altul. nu e cazul. candidoza nu este o bts.
Nu poti ramane de la heave petting e o aiureala, trebuie un contact sexual, nu asa ceva. Liniste-te ca o sa-ti vina, stresul si alimentatia proasta poate cauza intarzierea.
Poti sa ramai insarcinata de la heavy petting, desi sunt sanse extrem de mici, desi, cred ca e din cauza tratamentulu, din cate am azit, creaa cateva dereglari menstruale. Sau poate menstruatia ta nu este inca reglata.