anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si sunt fata.De ceva timp am observat ca obosesc foarte foarte repede. Vreau sa mentionez ca nu fumez.
Daca urc 2 etaje trebuie sa fac o mica pauza ca obosesc.
Si cand fug sau vreau sa fac sport in 5 min nu mai pot sa fac nimic.
Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kiddo3mâncaţiaş a răspuns:

Este foarte important daca faci sport de obicei. Daca nu faci miscare fizica, poti fi o persoana "sedentara". Nefiind obisnuita sa faci miscare, majoritatea activitatilor te pot obosi foarte repede.
O alta cauza ar fi ca poti avea probleme cu inima. Adica probleme cardiace. Ti'as sugera sa te duci la un doctor. O alta alternativa ar fi probleme pulmonare, care pot aparea in cazul unei greutati pondarale, DAR si unei greutati normal.
Sper ca ti'am fost de ajutor. Funda?happy

| SuperChocoCherry a răspuns (pentru kiddo3mâncaţiaş):

Multumesc mult happy Cred ca ma aflu printre cei care au o greutate normala. Am 50 kg si 1, 63 m. Ma gandesc ca e bine.

5 răspunsuri:
| Gheorge1833424 a răspuns:

Sa-ti dau niste sfaturi:
-Mergi cu bicicleta 2 ore pe zi sau la 2 zile
-Plimba-te prin oras mai des
-Practica un sport(handball, football, baschet)
-Fa inviorarea de dimineata
-Petrece-ti mai putin timp stand la calculator

Bine...nu prea mai stiu...dar cred ca ti-am fost de foloswinking

| SuperChocoCherry a răspuns (pentru Gheorge1833424):

Sunt toata ziua pe afara, si de multe ori merg in oras pe jos ca sa fac miscare.

| FortaSteaua2012 a răspuns:

Lipsa de exercitii sportive. Si lipsa de miscare.

| miiiia545 a răspuns:

Odihneste-te mai mult, dormi mai mult timp poate iti revii:*