| Criss2017 a întrebat:

am 15 saptamani de sarcina si de ceva timp cand ma ridic din pat cand incerc sa stau cu picioarere in sus simt ceva ca ma tine sub buric si in timpul actului sexual. Al meu a zis ca simte ca impinge in ceva si eu am simtit in acelasi timp si o durere usoara. Oare e ceva de ingrijorat? I-am cerut sfatul mamei si mai multor femei si mi-au zis ca poate s-a desprins de acolo de aia e asa jos sau...asa e el asezat si pot pierde sarcina pentru ca e prea jos. Asa sa fie sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 15 saptamani de sarcina, trebuia sa fii vazut deja un medic pana acum si sa-i lui sfatul.
Nu mai cere sfaturi tuturor, ca nimeni nu stie ce riscuri ai tu si cum este asezat copilul in pantecul tau.
Mergi la medic si trateaza problema cu seriozitate, ca numai un medic poate sa-ti spuna asta, numai dupa ce te controleaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa se fi intamplat ceva acolo.Cel mai bine e sa opresti relatia sexuala pana cand un medic confirma ca e o.k. sa continuati.