Inteleg prin ce treci si intr-adevar 62 de kilograme este cam mult dar partea buna este ca nu va trebui sa slabesti foarte mult, ar trebui sa ajungi la 55 de kg. Pentru a slabi sanatos trebuie sa faci sport si sa mananci la regim, foarte important ete sa nu mai mananci dupa ora 18.00 seara ...bafta cu kilogramele
In primul rand ar trebuie sa fi multumita ca nu esti exagerat de grasa, multe fete supraponderale si obeze ar da orice sa fie in locul tau. Partea buna este ca nu trebuie sa slabesti mult ci in jur de 3-7 kg. Iti spun din propria experienta ca am dus o lupta grea cu kg. Acum am 1.74 si 56 de kg, dar am avut si 80 de kg. Stiu ca e mult dar prin vointa totul se poate. Si nu am pielea lasata sau vergeturi fiindca am facut mult sport si am folosit produse cosmetice eficiente. Si ai dreptate ca pe strada toti se uita ciudat la tine daca esti mai "diferit", dar nu ar trebui sa iti pese atat de mult de gura lumii. Fii tu insati si bucura-te de viata. Ai incredere in tine si cu siguranta vei reusi sa slabesti daca asta iti doresti cu adevarat. Poti incerca dieta disociata pe 90 de zile pentru ca este usoara si eficienta si nu-ti vei pune sanatatea in pericol. Am observat ca ai spus ca mananci putin si nu reusesti sa slabesti. Ei bine, asa am patit si eu deoarece am incercat atat de multe diete si intr-un final organismul meu nu mai reactiona la nimic chiar daca mancam ft putin. Recomandabil ar fi sa mergi la un nutritionist sa-ti faca niste analize si sa-ti dea o dieta personalizata, daca totusi nu-ti permiti incearca sa observi care alimente te ajuta sa slabesti si care nu pentru ca ce pe tine te slabeste pe altcineva s-ar putea sa nu il ajute prea mult deoarece fiecare metabolism este diferit. Si nu uita sa practici mult sport. In primul rand pretuieste-te tu mai intai si dupa aceea te vor pretui si ceilalti. Sper ca ti-am putut si de ajutor!
Inteleg dar daca vrei sa treci prin viata cu usurinta trebuie sa ai incredere in tine sa te crezi frumoasa ca nimeni nu e urata pe lume si pentru anii tai esti foarte subtirica si niciodata jignirile alcuiva sa le pui la suflet poate sunt din cauza invidiei sau din alte cauze tu oricum ai fi sa crezi in tine bafta
Cred că ai conformaţia corpului ca a mea. Am gleznele subţiri, şi coapsele mai plinuţe. Dar eu sunt şi înaltă, şi arată bine. Dar nu încerca să slăbeşti pentru că coapsele tale vor rămâne la fel, mereu mai plinuţe ca celelalte părţi ale corpului, nu te înfometa sau altceva. Încearcă nişte exerciţii speciale pentru această zonă. http://www.cursurigratuite.ro/capitol/53/8__Exercitii_pentru_coapse.html
E adevărat că în alte ţări nu contează aparenţele, dar dacă la noi aşa e (pentru majoritatea), ce putem NOI face? Să fim serioşi, pe stradă, cei ce te privesc cu superioritate sau care par că râd de tine, ori sunt piţipoance, ori cocalari, ori proşti. Asta nu se schimbă, putem doar spera că se va schimba.
Ideal ar fi sa nu treci de 59kg. dar daca tie iti place cum arati nu e nici o problema! Eu de exemplu am reusit sa slabesc 10 kg in 3 luni... si acum imi place foarte mult cum arat. SI nu am facut mare lucru doar nu am mai mancat gras.
Nu conteaza cum arati, daca crezi ca esti cea mai frumoasa nu trebuie sa te intereseze de ce zic alti.intradevar oameni sunt rai dar nu trebuie sa pui la suflet.fi un superstar