| Mane2515 a întrebat:

Am 16 ani 1.70m H si 50 kg as cam vrea sa ma ingras. M-am hotarat sa iau pastile pentru cresterea in greutate dar nu stiu care is mai bune. Am vrut sa iau Eurovita ce parere aveti ati incercat. Spuneti-mi ce pastile ati luat pentru cresterea in greutate si care au avut efect.Nu ma intereseaza raspunsurile : De ce sa iei vitamine. Mananca sanatos.Nu ai nevoie sa te ingrasi etc...

Astept un raspuns!

Va Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tii neaparat sa te ingrasi poti mananca foarte des, adica tarziu cum ar fi pe la 23:00 salam, sunca, jumari prajite
P.S. (carne). Acestea care contin multe calorii.
Sper ca te-am ajutat. happy

| Aimèeeee a răspuns:

Incearca cu oua de prepelite si mananca mai mult. laughing

| 이채린 a răspuns:

Buna! big grin Normal trebuia sa ai 60 de kg. o-o Dar ma rog. Incearca cu un nutritionist. straight face El iti va face meniul. Si te vei ingrasa. Daca nu vrei cu nutritonist...umfla-te cu pastile. Dar o sa te ingrase peste limita si o sa fi un/o obez/obeza. Si crede-ma ca se da jos foarte greu.winking

| SexyBlue a răspuns:

Sall, 1- nu-ti doresc sa te-n-grasi pentru ca e ceva foarte nasol, am simtit-o pe propria experienta si e neplacut, 2 - daca vrei neaparat si neaparat sa pui putina burtica nu ai nevoie de pastilele alea idioate happy, cheia e sa mananci dulciuri, sa bagi pizza, shaorma, sa nu prea faci miscare si in 1-2 saptamani esti multumit laughing [ vorbesc serios] asta numai daca vrei sa te ingrasi dar nu-ti doresc, Pa-pa