Trebuie sa mergi la medic, aici este vorba despre sanatatea ta, radem, glumim dar nu ne jucam cu viata ta.
Nu sunt atat de bun cunoscator incat sa iti pot spune ce ai, chestiile acestea trebuie macar sa le simti si vezi cu ochii tai ca sa poti da un verdict dar te asigur ca nu e cancer.Cu cancerul e cu totul alta poveste, mult mai complexa dar am vrut sa te linistesc si sa te asigur ca nu e cancer.Du-te la medic cum ai de gand si vezi ce-ti spune.Si sa fii sigur mai intai ca simti verdictul acestuia inainte de a-i da crezare, doar tu poti comunica cu corpul tau intr-o masura indeajunsa incat sa intelegi care e problema si uneori chiar nici tu.
Desi nu cred ca o sa-ti pot spune ceva sigur, ai putea sa-mi spui daca aceste dureri apar doar in urma unei anumite actiuni? sau daca ai observat intensitatea durerii sa varieze in functie de ceva ce ai facut in ziua respectiva?
Durerile apar singure si dispar in acelasi mod, fara sa le influentez cumva
In cazul acesta doar o expertiza medicala poate determina problema Iti urez toate cele bune si anunta-ma in legatura cu ce afli