| Vlad1428 a întrebat:

Bună TPU.Am 16 ani și am așa o situație...am ganglionii limfatici măriți în două sau mai multe zone, îi pot palpa doar pe cei din zona occipitală și cervicală. Îi am măriți de vreo 3 luni cred undeva la sfîrșitul lui septembrie am dat de ei. Menționez că nu sunt dureroși, plus la asta am observat ca de acum 2-3 luni ochii mei au devenit mai sensibili la lumina solară (poate să fie și de la anxietatea care o am, nuștiu sigur), simțeam niște înțepături de oase care acum s-au cam liniștit, răceală sau infecții nu am avut nici una de cînd am observat acești ganglioni. Am insistat să merg la doctor cu mama ea ducîndumă doar la medicul de familie, am dat niște analize de sînge și tot a ieșit în limite normale. De atunci îmi tot vine prin cap că pot să am LEUCEMIE sad. Eu iarăși insistam să mergem la medic, nu cel de familie ci cel hematolog. Am fost chiar marția asta. Acolo am dat o radiografie(nu știu cum se numește) ca să vadă medicul dacă sunt umflate splina sau ficatul. Iarăși analizele au ieșit in limita normală. Medicum mi-a zis să nu mă panichez că nu pot să am nimic, dar totuși nu pot să-mi scot din minte că oi putea avea cancer sad.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si noi ce trebuie sa intelegem din romanul asta? Ca nu ai nici o intrebare.

| Rocsid a răspuns:

Ganglionii sunt inflamatii daca e o patologie in corp..nu se tumefiaza ei asa de nebuni.du-te la spital si cerele lor un sfat.ei stiu spre ce sectie sa te indrume ca sa afli ce ai.
Ei se inflameaza si la o banala faringita deci nu ar trebui sa gandesti asa departe acum...pana nu vezi niste analize si nu te palpeaza un medic generalist nu unul de familie nu poti sa spui ca crezi ca ai leucemie.
Sanatate!