| Delia_Cîmpanu_2001 a întrebat:

Bună TPU, am 16 ani și de ceva timp am niște amorțeli la mana stânga cu de niște dureri de inimă sau mușchiul inimii, cred ca asa e corect, și sunt resimte și în spate (am fost și la medicul de familie și mi-a spus ca e pe legats de nervi, de fel sunt o persoana mai sensibilă, ma enervez din nimicuri și destul de repede (am făcut și niște analize și mi-a ieșit glicemia mare) știți ce as putea avea de fapt
Mulțumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| UnTipMisto a răspuns:

In primul rind îți recomand sa îți faci timp sa mergi la un medic cardiolog pentru un consult.Din ce explici, nu semnifica o durere de inima, din experiența prieteniei cu un medic cardiolog si multe altele " durerea de inima nu este exprimata așa " Virsta ta e mică, dar nu exclude o problema cardiaca chiar Si la virate mai mici. Ideea e alta, daca nu te supăra la efort, daca durerea si amorțeala apar in repaus exclude peste 90 % o problema cardiaca. Dar pentru liniștea ta îți recomand si te sfătuiesc sa faci un control de specialitate.