| Jessabell a întrebat:

Am 16 ani si sanii mei sunt cam mici, pana la ce varsta mai pot creste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Dobres a răspuns:

Pot sa creasca si pana la 18 ani. Depinde.
Apropo, ca sa tii mai maresti poti sa mai iei putin in greutate. Chestia asta poate sa functioneze sau poate sa nu, depinde de corpul fiecarei fete. Cunosc persoane la care greutate nu sa depus la sani ci sa depus la fund.
Eu zic sa incerci.

| g00dmorning a răspuns:

Depinde de corpul tau. Pot sa creasca chiar si pana la 20 de ani sau mai mult. Daca nu esti multumita, exista silicoane desi nu este foarte recomandat.

| LaLaura a răspuns:

Toata viata se dezvolta sanii in functie de varsta, dar si daca alaptezi, deorece sanii sunt facuti 80% din grasimi, deci daca te ingrasi, se ingrasa si ei, daca slabesti slabesti si ei, dar nu e musai acest lucru mereu.

| amerixa7 a răspuns:

Sanii tai cresc mereu... draga mea:** si ar trebui sa fi mandra...ca ii ai mici :* pup

| Rauuul a răspuns:

Incearca sa faci ceva sport pentru tonifiere musculara

| vladv26 a răspuns:

Pana la vreo 18 te maturizezi. mai ia putin in greutate si o sa vezi progrese

| Lola05 a răspuns:

Sânii se modifică mai toată viața.
În general dezvoltarea acestora durează de pe la 8-9 până pe la 16-18 ani, dar sunt și cazuri aparte.
Sunt sensibili la fluctuațiile greutății și pot să crească sau să scadă odată cu numărul de kilograme. De asemenea se măresc în timpul sarcinii și în general după prima naștere se măresc puțin și se modifică și ca formă.
Totuși, pentru ca sânii să fie frumoși nu e neapărat să fie mari, ci îngrijiți și tonifiați, iar o femeie deșteaptă știe să și-i poarte astfel încât să se pună într-o lumină bună și să arate bine. Să știi că sânii mici te scapă de multe belele: priviri indecente, dureri de spate, sutien obligatoriu, dacă porți decolteu riști să arăți vulgar, ți se lasă mai repede, fac vergeturi, cei din jur te privesc cu superficialitate, băieții te vor pentru cum arăți și nu pentru ceea ce ești etc.
Tot ce îți spun am "experimentat" pe pielea mea. Am sâni mici, am invidiat fetele cu sâni mari dar am ajuns la concluzia că sunt foarte mulțumită cu ce am.
Nu îți dori să-ți crească prea mult, pentru că nu prea îți aduc avantaje... În afara faptului că vei arăta bine cu anumite haine și vei fi curtată de mai multe exemplare masculine, nu prea te ajută cu multe. Un corp frumos este un corp sănătos și proporționat.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune.