anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am 16 ani si sunt nascut pe 12 februrarie problema este cu inaltimea eu am 1.71 si cand m-am masurat la varsta de 14 ani tot prin februrarie aveam 1.40 deci am crescut 1 cm in 2 anistraight face dar, in acesti 2 ani nu am mai practicat baschet de perforamanta, cum faceam inainte, puteti veni cu o solutie sa cresc pana la 1 80 sau chiar mai mult .....sunt bune cartile de pe net despre crestere?, va rog sa va spuneti opiniile si sa imi dati cateva sfaturi dau funda...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

31 nu 1, si mai ai de crescut ceva 5-6 cm

| TashaUhm a răspuns:

Daca ai crescut 1 cm in 2 ani, asta nu inseamna 1.50? ai pierdut vreo 2 cm din calcul!
laughing

| SimionAlexandru a răspuns:

Salutare happy Eu am 21 de ani imediat (implinesc pe 11 martie), si am 172 cm laughing) Si fratele meu, care are 18 ani (cu 2 ani mai mic) are 1, 92 laughing)
Trebuie sa te accepti pe tine insuti asa cum esti. Esti minunat exact asa cum esti.Nu ai nevoie de cineva/ceva sa iti demonstreze asta. Conteaza ce crezi TU despre propria ta persoana happy Iti doresc o zi superba.
P.S. Daca doresti sa cresti in inaltime, iti recomand sa inoti. Fratele meu practica inotul happy

| Lollipop023 a răspuns:

Buna.Daca vrei sa cresti in inaltime continua sa faci baschet. Nu te mai lua dupa prostiile de pe net. Daca continui sa faci sport o sa te inalti, nu stiu sigur daca pana la 1.80 dar vei creste.
Bafta.