anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 si am nevoie de sfaturi deoarece nu stiu ce sa mai fac. De 1 an si ceva beau Mountain dew in cantitati mari (6-8L pe saptamana sau 3-4 sticle de 2L) si isi cam arata efectul asupra dintilor, 5 carii si un dinte care efectiv imi zgarie limba. De asemenea beau Monster de ala verde (nici o alta aroma, doar asta) de 2 ani si presupun ca si asta e un factor ce contribuie la deteriorarea dintilor, desi am perioade cand beau 5 doze pe saptamana sau 2 la 2 saptamani. Ce imi recomandati sa fac, ma las de tot de mountain dew (e chiar simplu avand in vedere ce mi-a facut) si beau maxim 2 doze de Monster pe saptamana? Cu ce as putea inlocui sucul astfel incat sa nu consum prea mult dulce? Iar la dentist cum pot face programare avand in vedere izolarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlackBriliant a răspuns:

Poti inlocui Mountain Dew cu sucuri facute la blender, care nu au acid. Programarea la dentist se poate face online, depinde de cabinet

| auntbalance a răspuns (pentru BlackBriliant):

Nu cred ca pot face suc de ala in fiecare zi totusi... fructe de unde?

| BlackBriliant a răspuns (pentru auntbalance):

De la supermarket

3 răspunsuri:
| Uxellodunon a răspuns:

Incearca alcool