| anamariavasile123 a întrebat:

Buna TPUhappy! Am 17 ani iar de o saptamana ma doare sanul stang ca inainte de menstruatie, insa menstruatia mi a trecut acum 10zile, mentionez ca nu mi s au mai dezvoltat din clasa a 4 a deci nu cred ca e o durere de crestere,luna trecuta am avut o sangerare spotting cu o saptamana inainte de menstruatie, poate fi vorba de o dereglare hormonala? menstruatia a decurs normal ca flux cantitate am avut spm ca de obicei plus durerea de mijloc insuportabila pe care o am de fiecare data

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul la problematica intrebarii tale este de competenta cel putin a medicului de familie dar mai degraba a unui ginecolog. Acea sangerare de dinaintea menstruatiei nu este normala si se poate datora existentei unui chist sau a unei alte malformatii sau cauze medicale decat unei dereglari hormonale. Multa sanatate

0 răspunsuri: