| Editzelu a întrebat:

Am 17 ani (implinesc 18) si de curand am aflat ca trebuie sa port aparat dentar.
Spuneti-mi va rog daca e bine sa incep la varsta asta sau daca mai trebuie sa astept!
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nebunick a răspuns:

Sfatul meu este sa incepi de acum sa-l porti pentru ca daca mai astepti, ar putea fi prea tarziu.
Acum se pot indrepta foarte usor dintii pentru ca esti inca in crestere. big grin :*
P.S: Si eu port aparat dentar de aproximativ o luna si sunt foarte mutumita. Intr-o luna s-au indreptat dintii aproape complet big grin

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Va fi cu atat mai dureros cu cat varsta se mareste --- mai ales, in situatia in care pozitia dintilor este foarte viciata.

| Niiiicu a răspuns:

E tarziu,, trebuie inca de cand erai mic, cam de la 8-10 ani

| qDaniella a răspuns:

In timp ce ai 18 ani, poti sa porti aparat dentar, de la 10 ani in sus smug Funda?