| Cr7adi a întrebat:

Buna Tpu.Am 17 ani jumate.De doua saptamani am ceva simptome suparatoare.Intr-o seara ma uitam la tv si dintr-o data am ametit si dimineata cand m-am trezit am avut cearcani violet si in campul vizual am punctulete mici si multe,iar cand fac trecerea cu privirea de la un obiec la altul imi trebuie ceva timp sa-l focalizeze, adica il vad 2 secunde in ceata pana sa il vad normal.Manac vitamine,minerale, sunt sportiv.De doctori m-am lamurit cine sunt sau cel putin unde stau eu toti sunt ahtiati dupa bani, am mers la un edocrinolog si mi-a zis sa fac analizele si mi-a luat 60 de lei in 5 minute.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| vangaelis a răspuns:

Mergi la oftalmolog si fa o tonometrie.N-ai fost degeaba la endocrinolog. Miodezopsiile si punctele Fudds au diverse cauze atat legate de tensiuni oculare cat si predispozitia la diabet.