| LittleMissCupcake a întrebat:

Am 17 ani si a început deja sa-mi dea maseaua de minte. De ieri a început sa ma cam doară, dar azi ma doare foarte rau gingia si gâtul, de abia pot sa si mănânc, ma doare si cand înghit. Ce mi-ați recomanda sa iau sa-mi mai treacă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Salontanul eu cred ca vorbesti prostii. Maseaua de minte radiaza cu durere atat in amigdale cat si in ureche de cele mai multe ori.
Nu stiu ce ai putea sa faci decat sa mergi la medicul tau de familie sa vezi ce iti spune, ideea este ca poti lua pentru durere anumite antiinflamatoare, dar tot trebuie sa induri, nu de alta dar pe toti ne-au durut maselele de minte cand au iesit...eu m-am operat de 3 ori ca sa le scot (la maturitate) dar asta peste vreo 8 ani incolo o sa se carieze daca e cazul...
Nu prea ai ce sa faci decat sa le lasi sa creasca.Pentru durerea in gat exista antiinflamatoare si chestii de alea de supt dar trebuie sa iti recomande tot un medic nu noi de pe net.

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu cred ca ai o problema cu amigdalele.