| Cr7adi a întrebat:

Buna TPU.Am 17 ani si acum cateva zile mi-am luat un Aminoacid numit GABA in speranța ca voi mai creste câțiva centimetri. Dupa 2 zile de administrare la amiaza am avut niște ameteli, si un pic de greturi.Acum dupa 4 zile nu mi-a trecut 100% adica încă mai îmi simt capul ciudat,parca puțin ametit,dar nu am senzatia aceea ca se învarte casa cu mine. Ceva sfaturi ce sa fac sa îmi treacă,ceva mancaruri, ceva vitamine, sau dacă știți in câte zile va trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| pietrean a răspuns:

GABA-aminoacid,este un neurotransmitator cu efect inhibitor,sintetizat in creier,regleaza ciclul somn-veghe,a temperaturii corpului,a glandei hipofize(de aici ameteala,greata). Toate acestea, sunt scrise ca indicatii, pentru acest medicament!
Unde ai vazut scris, sau cine ti l-a recomandat, pentru cresterea in inaltime?
NU IL MAI LUA! Mai ales ca (parca tin minte ca ti-am raspuns la multe intrebari), mai ai si alte probleme de sanatate.