Dacă se încadrează în valorile maxime si minime, atunci nu ai de ce sa te îngrijorezi.
Multă sănătate!
Dacă nu te simți bine înseamnă că ai anemie; iar asta înseamnă lipsă de vitamine; iar asta înseamnă lipsa de hrană sănătoasă, de mâncare gătită, de fructe, legume și alte verdețuri.
De asemenea și lipsa de odihnă suficientă noaptea și devreme.
Mulțumesc pentru fundă.
Îmi pare rău pentru răspunsurile mai dure care le-ai primit. Poate ca userii aceia s-au trezit cu fața la ceatceaf sau au visat urât.
Nu pune la inima modul lor de răspuns; ca se gaseste ac si pentru cojocul lor.
Multă sănătate iti doresc, si de asemenea sa fii fericit, caci si aceasta contribuie la sănătatea noastră, nu doar hrana, sportul si odihna. Si fericirea se capătă doar printr-o cunoastere, o buna relație cu Dumnezeu care ne-a creat. Si tot El ne vindecă.
Daca ti-ai facut analizele puteai sa-l intrebi pe doctor si daca sunt ingrijoratoare... da' lasa. Ca noi am studiat mai mult medicina ca el.
Salut! Ai valorile pe hartie.Nu iti arata acolo între cat si cat? Gen Glicemia 45 (valori admise 30-60)
Ba da. Dar ma intrebam daca ar trebui sa imi fac griji
Dacă se încadrează în valorile maxime si minime, atunci nu ai de ce sa te îngrijorezi.
Multă sănătate!
Dacă nu te simți bine înseamnă că ai anemie; iar asta înseamnă lipsă de vitamine; iar asta înseamnă lipsa de hrană sănătoasă, de mâncare gătită, de fructe, legume și alte verdețuri.
De asemenea și lipsa de odihnă suficientă noaptea și devreme.