| iAngel a întrebat:

am 17 ani si de curand mi-au aparut cateva cosuri pe obraji, mai putin pe stanga si mai mult pe dreapta, nu sunt multe cam 3-4 cosuri pe obrazul stang si 6-7 pe cel drept, nu sunt iesite afara adica sa se vada urat, dar pana acum nu am avut, daca ma voi spala cu sapun in fiecare dimineata si in fiecare seara imi vor trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CrowKiss a răspuns:

Depinde. E normal sa iti apara cosuri. Nu pune mainile murdare pe fata, te speli bine. si s-ar putea sa ti treaca.

| TяaficantaDeAcadele a răspuns:

Trebuie sa te speli din doua in doua ore pe fata,pe maini dupa ce le folosesti,te joci,scrii,orce deoarece atingi tot si apoi iti atingi fata,iti recomand sa te speli cu sapun Protex,Dove s-au orce sapun de la farmacie, poti incerca un sapun neutru care sa-ti protejeze pielea daca o ai sensibila. Dupa te ai cu o crema hidratanta sau iti faci o masca cu castraveti(pisezi castraveti si ai pui pe fata, stai 15 minute).Se va vedea ca o sa dispara peste cateva zile.Nu uita sa te speli pe maini si pe fata cat de des poti.Mult noroc!:*